FC Slovan Liberec | Béčko vyzve rezervu Hradce Králové. Naváže na předchozí úspěšné bitvy?
Menu Další Zavřít Zavřít
04.05.2024

Béčko vyzve rezervu Hradce Králové. Naváže na předchozí úspěšné bitvy?

Redakce
Liberec – Další domácí zápas, další výzva. B-tým Slovanu čeká střet s rezervou Hradce Králové, Východočechy přivítá v neděli od 10:15 na Městském stadionu. Naše mužstvo aktuálně drží sérii čtyř zápasů bez prohry, přidá další body do tabulky?

Čtyři zápasy! Už tak dlouho drží béčko Slovanu neporazitelnost ve skupině B ČFL. V posledních týdnech postupně přehrálo Živanice 3:0, remizovalo s Baníkem Most-Souš 2:2, skolilo Jablonec B 3:1 a zdolalo také rezervu Mladé Boleslavi 2:0. Minulý týden přesně pálil Chidera Okoh a Jakub Hudák.

Vydařená šňůra samozřejmě vykopla modrobílé v tabulce vzhůru na osmou příčku, šestý rival z Jablonce má pouze o bod více. Parta trenéra Jakuba Haranta se ale hlavně zase o něco víc vzdálila nepříjemnému pásmu sestupu. Na to má aktuálně náskok čtrnácti bodů a zápasu k dobru.

„Po opatrném začátku jsme se dostali do hry a dobrý výkon jsme korunovali těsně před přestávkou brankou Okoha. Na začátku druhé půle jsme přežili ojedinělou šanci domácích a naopak sami Hudákem navýšili skóre. Kluci zaslouží pochvalu, udrželi se na vítězné vlně a i herní výkon snesl měřítko,“ hodnotil poslední utkání s Mladou Boleslaví trenér Jakub Harant.

FK HRADEC KRÁLOVÉ B – Nevyrovnané výkony a 13. místo

Hradec poměrně pravidelně střídá výhry s porážkami. Naposledy nestačil na Kolín 0:2, předtím zdolal rezervu Mladé Boleslavi a béčko Jablonce, právě v tomto souboji ukončil dlouho čtyřzápasovou šňůru porážek. V tabulce mu aktuálně patří 13. příčka s 25 body a nepříznivým skóre 32:50.

Nejlepším dosavadním libereckým střelcem byl s šesti zásahy Olaf Kok, zdatně mu sekunduje pětigólový Jakub Hudák, čtyři trefy mají Filip Horský a Chidera Okoh. Rezerva Hradce má hned šest třígólových střelců.

Dorazte naše mužstvo v neděli podpořit! Hraje se dopoledne, od 10:15 na Městském stadionu.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Hennlich Fehrer
Mediální partneři
Rádio Impuls Náš region